Trænger dit tag til en kærlig hånd?​ - Få en professionel tagrenovering

​Fra vores base på Fyn kører vi ud til kunder i hele landet, der har brug for vores kompetencer inden for tagudskiftning. Vi løser særligt mange opgaver i Odense og København, men vi kommer gerne ud til dig, uanset hvor i landet du bor.

​Trænger husets gamle tag til at blive udskiftet? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Moeskjaer Tømrer- og Montage har vi mange års erfaring inden for taglægning og tagrenovering, som vi både udfører for private boligejere såvel som forskellige former for erhvervskunder. 

Hvad koster et nyt tag?

Der findes i dag rigtig mange forskellige tagtyper, og vores priser på taglægning- eller renovering varierer derfor alt afhængigt af, om du vælger eternit, tegl eller en tredje type materiale. 

Derudover afhænger prisen på udskiftning af tag også i høj af følgende faktorer:

  • Hvor mange kvadratmeter tag der skal lægges
  • Om der skal lægges nyt undertag
  • Om der er behov for ekstra isolering

Tagets størrelse har en stor betydning for den endelige pris på din tagrenovering, da der kan være meget stor forskel på, hvor mange materialer og hvor meget tid, vi skal bruge på at lægge det nye tag på et hus, et lille sommerhus eller en garage.

Har du spørgsmål?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt taget trænger til at blive skiftet ud, eller om det kan nøjes med en reparation, er du velkommen til at kontakte os for at få foretaget en besigtigelse af taget.

Når vi har set på opgaven, kan vi give dig gode råd og vejledning, så vi sammen kan finde en løsning, der både matcher dine behov og dit budget.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på tagrenovering

Vi udarbejder altid et uforpligtende tilbud med en billig pris, uanset om der er behov for renovering af tag, eller om det er nødvendigt at få lagt et helt nyt tag på bygningen.

Kontakt os på telefon 20 91 56 52 eller e-mail info@moeskjaer-toemrer.dk for yderligere information om vores priser og de forskellige tagtyper, du kan vælge imellem.

Medlem af Dansk Byggeri

Moeskjaer Tømrer og Montage er medlem af Dansk Byggeri, og indbefattet af Byg Garanti.​

Hurtig igangsætning af dit projekt

​​Vi besvarer telefonopkald imellem 08.00 - 16.00. Mails tjekkes flere gange om dagen.

Tømrer til private og erhverv

​​Hvad enten du er privat boligejer eller en større eller mindre virksomhed, så kan vi hjælpe dig.

Kontakt vores tømrerfirma og indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte vores tømrermester, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på lige netop dit tømrer- eller montagearbejde.

Så giv os et kald på telefon 20 91 56 52 eller skriv til vores e-mail info@moeskjaer-toemrer.dk og fortæl os om din opgave.

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moeskjaer Tømrer- og Montage ApS

Moeskjaer Tømrer- og Montage ApS er en underafdeling til Moeskjaer ApS. Vi leverer alle former for tømrer- og montagearbejde, og er specialister inden for især nye tagkonstruktioner og udskiftning af vinduer og døre.

Kontakt os

​Moeskjaer Tømrer- og Montage ApS

Stationsvej 163 A, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: info@moeskjaer-toemrer.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.