Facadebeklædning i flere forskellige materialer

​Trænger dit hus eller din erhvervsbygning til at få udskiftet sin facadebeklædning, så er du kommet til det helt rette firma. Hos Moeskjaer Tømrer- og Montage har vi stor erfaring inden for facadebeklædning, og det er altid vores dygtige og uddannede tømrere, der står for monteringen.

Vi tilbyder montering af facadebeklædning til konkurrencedygtige priser for både private og erhverv i Odense og på resten af Fyn, men vi kører også gerne ud til kunder i København og resten af landet, som har brug for vores kompetencer og ekspertise inden for området.

Vælg mellem mange forskellige løsninger

Når det kommer til facadebeklædning, er der rigtig mange forskellige muligheder. Du kan for eksempel vælge mellem følgende typer beklædning:

  • Træ
  • ​Metal
  • ​Eternit-plader

Hvilken løsning du med fordel kan vælge, afhænger blandt andet af, om du foretrækker en vedligeholdelsesfri facadebeklædning, hvad dit budget er, og hvordan du godt kunne tænke dig, at det færdige resultat kommer til at se ud. Vi står gerne klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der vil være den rette for dig, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring de forskellige materialer.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på facadebeklædning

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for rådgivning i forbindelse med valg af materiale. Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi kan enten kontaktes på telefon 20 91 56 52, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@moeskjaer-toemrer.dk. Så sørger vi for at vende tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt. 

Medlem af Dansk Byggeri

Moeskjaer Tømrer og Montage er medlem af Dansk Byggeri, og indbefattet af Byg Garanti.​

Hurtig igangsætning af dit projekt

​​Vi besvarer telefonopkald imellem 08.00 - 16.00. Mails tjekkes flere gange om dagen.

Tømrer til private og erhverv

​​Hvad enten du er privat boligejer eller en større eller mindre virksomhed, så kan vi hjælpe dig.

Kontakt vores tømrerfirma og indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte vores tømrermester, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på lige netop dit tømrer- eller montagearbejde.

Så giv os et kald på telefon 20 91 56 52 eller skriv til vores e-mail info@moeskjaer-toemrer.dk og fortæl os om din opgave.

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.​​

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moeskjaer Tømrer- og Montage ApS

Moeskjaer Tømrer- og Montage ApS er en underafdeling til Moeskjaer ApS. Vi leverer alle former for tømrer- og montagearbejde, og er specialister inden for især nye tagkonstruktioner og udskiftning af vinduer og døre.

Kontakt os

​Moeskjaer Tømrer- og Montage ApS

Stationsvej 163 A, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: info@moeskjaer-toemrer.dk

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.